ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων:1.Τα κείμενα που θα μου φανούν να έχουν υβριστική,βλάσφημη,προσβλητική και υποτιμητική φάτσα,θα στέλνονται στο Πυρ το Εξώτερον.

Οι ιδιοκτήτες τους θα εκτελούνται παραδειγματικά.2.Όσοι ψάχνουν εδώ μέσα για πορνογραφικό υλικό....έχουν χάσει!3.Όσοι κύριοι ή κυρίες γίνουν πιεστικοί φλερτάκηδες σε οποιοδήποτε μέλος και το τελευταίο ζητήσει βοήθεια από την ομάδα,θα κάνουν παρέα με τους ιδιοκτήτες κειμένων-βλ.Νο.1 και θα εκτελεστούν δημοσίως στην πλατεία.4.Αν όμως κάποιος θεωρήσει ότι εδώ βρήκε το καρμικό του ταίρι και φερθεί σ'αυτό με στοργή,τρυφερότητα και σεβασμό και θελήσει να το επικοινωνήσει και με τους υπόλοιπους,τότε κι εγώ μαζί του!5.Παράκληση: αποφύγετε όσο μπορείτε τα greeklish.Θα σας ευγνωμονούν πολλά ματάκια εδώ πέρα!Να'στε σίγουροι γι αυτό!6.Θέτε κι άλλο?Δεν έχει άλλο.Τέλος.

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

Eric Berne

Σήμερα,σκέφτηκα να γράψω ένα άρθρο για τα "παιχνίδια" που παίζουν οι άνθρωποι και που ουσιαστικά είναι από το βιβλίο του Eric Berne:  "Games People Play".
Επειδή είμαι στην δουλειά και μαζί με αυτό το άρθρο θα βγαίνουν και διάφοροι "κροκόδειλοι" τύπου: "Φεβρουάριος ωρομίσθιοι 285 ώρες" για να μην κάνω πατάτες και μπερδευτούμε,γι αυτό θα κάτσω ήρεμα-ήρεμα αργούτσικα το βράδυ,να το γράψω.
Προυποθέτει βεβαίως ότι θα έχω φροντίσει να μελετήσω πιό πριν.
Με ενθουσιάζει που θα ασχοληθώ λίγο περισσότερο με αυτό το κεφάλαιο της ανθρώπινης ψυχολογίας και να το επεξεργαστώ καλύτερα απ'ό,τι το έκανα μέχρι τώρα.
Να δω τί κάνω,ποιά παιχνίδια χρησιμοποιώ συχνότερα και με ποιόν τρόπο σχετίζομαι με τους άλλους.
Κατά την γνώμη μου τα παιχνίδια που παίζουν οι άνθρωποι,είναι όλα τα λεφτά του ανθρώπινου φόβου για να αποφεύγει τις βαθιές και διαρκείς σχέσεις στην ζωή του,θεωρώντας ότι αν σχετιστεί καλύτερα,θα πονέσει βαθύτερα.
Κι εγώ που θα μελετήσω γι αυτό το άρθρο,δεν εξαιρούμαι από την πλειοψηφία του ανθρώπινου είδους...
Θα παραθέσω τα παιχνίδια αυτά με τις ονομασίες που τα έγραψε ο Berne.
Τα λέμε αργά το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: